Tudor opet sjajan: Mogli smo im zabiti pet golova u drugom poluvremenu

Foto; fah

U susretu 21. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille, koji vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, je na gostovanju pobijedio Nantes s 2-0 produživši niz bez poraza na devet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OM je poveo u 58. minuti nakon autogola Joao Victora. Portugalac Nuno Tavares je povukao kroz sredinu, te uposlio Cengiza Undera, no ispred turskog veznjaka je Victor nespretno reagirao pogodivši vlastitu mrežu.

”Morali smo odigrati odličnu utakmicu jer nikad nije lako u Nantesu. Mogli smo zabiti pet golova u drugom poluvremenu. Čestitke igračima”, rekao je Tudor, čije riječi prenosi službena stranica Nantesa.

U svom debiju pogodak za 2:0 postigao je novopridošli igrač iz Angersa Azzedine Ounahi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebat će mu vremena da se adaptira na naš stil nogometa. Svi su vidjeli njegov talent i zato smo ga i doveli. Kao što često govorim, najvažnija je samo sljedeća utakmica. To je za nas Nica. Igramo kući i moramo pobijediti. To je naša jedina ambicija”, zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.