Turska slavila u ljepotici 1. kola protiv Gruzije

epa11420567 Arda Guler (L) of Turkey celebrates with his teammates after scoring the 2-1 lead during the UEFA EURO 2024 group F soccer match between Turkey and Georgia, in Dortmund, Germany, 18 June 2024. EPA/Leszek Szymanski POLAND OUT

U prvoj utakmici skupine F Europskog prvenstva Turska je u Dortmundu svladala debitanta Gruziju s 3-1 (1-1) i zasjela na čelo ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Gruziju je zabio Georges Mikautadze. Bio je ovo prvi nastup Gruzije na nekom velikom nogometnom natjecanju. Uoči utakmice potukli su se na stadionu u Dortmundu navijači dviju momčadi, no policija je intervenirala i prekinula sukob.

U ovoj skupini su još i Portugal i Češka, koji svoju utakmicu igraju od 21 sat. Dotad će Turska biti prva u skupini, a Gruzija četvrta. Hrvatska bi, ako prođe kao treća, mogla igrati protiv prvoplasirane momčadi iz ove skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.