U-17 Hrvatska savladala vršnjake iz Portugala 1:0

Hrvatski nogometaši do 17 godine pobjednici su kvalifikacijske skupine za odlazak na EURO u Bakuu nakon što su u susretu zadnjeg kola pobijedili Portugal s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedonosni pogodak postigao je Moro u 42. minuti, a Portugalci su utakmicu okončali s devet igrača zbog isključenja Vieire (89) i Moreta (90). Hrvatska je u Bakuu ostvarila sve tri pobjede s gol-razlikom 8-0, a redom su pobjeđivani Azerbajdžanci (4-0), Srbi (3-0) i Portugalci (1-0).

Hratska je već pobjedom protiv Srbije prije tri dana osigurala nastup na EP U17 koje će se održati od 6. do 22. svibnja u Bugarskoj.

Kvalifikacije za EP U-17, Elitno kolo, Baku:
Hrvatska – Portugal 1:0 (Moro 42′)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni kartoni: Vieira (79′), Cassama (80′)

Hrvatska: Šemper, Hudećek (od 68′ Prugovečki), Erlić, Soldo, Borovec, Brekalo, Đurasek, Moro, Đira (od 73′ Karamarko), Majić (od 46′ Blečić), Lovren. Izbornik: D. Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.