U Egiptu se vijori zastava za potresom stradalu hrvatsku Banovinu

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali hrvatski rukometaši nalaze se u Egiptu gdje danas počinje Svjetsko rukometno prvenstvo. Hrvatska će prvu utakmicu na turniru igrati u petak. Izabranici Line Červara nalaze se u Aleksandriji, a tek nakon tri dana saznali su rezultate testiranja na koronavirus, srećom, svi su negativni te naši dečki s velikim optimizmom očekuju turnir, na kojem Hrvatska ima velike ambicije, kao i uvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativci se nisu smjeli maknuti iz sobe dok ne stignu rezultati testiranja na koronavirus, a i nakon što su saznali rezultate, i nakon što su svi negativni, režim kretanja će im biti ograničen koliko je god moguće, dakle, od hotela do dvorane u to je uglavnom to.

Bez obzira na sve su našli načina da se prisjete i teških trenutaka koji preživljava naša domovina, poglavito jedan dio nje, Banovina, koja je stradala u katastrofalnom potresu. Tako je fizioterapeut Damir Kajba na svom Instagram profilu objavio neke zanimljive video-zapise, a među njima je video hotelske zgrade u Aleksandriji, u kojoj su smješteni naši reprezentativci, a koja je ukrašena hrvatskom zastavom. Kajba je postavio uz natpis: “Evo za našu Banovinu ili Baniju, kak god vam paše… Važno je samo da se vijori.” Misleći pritom, naravno, na hrvatski stijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ovim je potezom Kajba odao počast Petrinji, Sisku, Glini… i ostalim dijelovima teško potresom pogođene hrvatske Banovine.

Prije svega toga ipak je pokazao kako izgledaju sobe u hotelu u kojem su smješteni hrvatski reprezentativci.

Hrvatski rukometaši iz Egipta: Velika hrvatska zastava i ‘svim srcem uz Banovinu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kako smo već pisali, i hrvatski rukometaši slikali su se iza velike hrvatske zastave na kojoj je bio natpis Petrinja te su napisali uz objavu; ”Svim srcem za Banovinu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.