U Osijeku počeo Hrvatski Premier Tenis: Zvijezde s mladim nadama

Foto: fah

U Osijeku je počeo četverodnevni turnir Hrvatski Premier Tenis koji je okupio naše najbolje tenisače i tenisačice. Prije početka turnira teniske zvijezde družile su se s mladim osječkim nadama bijeloga sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrati nekoliko dodavanja preko mreže s Marinom Čilićem, Bornom Ćorićem, Donnom Vekić ili pak Goranom Ivaniševićem i Ivom Majoli za tu je djecu dosad bio – san. Jer neki su samo malo veći od reketa.

– Tko zna, možda jednoga dana iz Osijeka izraste jedna nova Donna ili neki novi Borna ili Marin, izjavio je Goran Ivanišević.

Idoli osječkih teniskih nada su na natjecateljskom turniru, ali uz humanitarnu notu. Nakon gotovo tri mjeseca bez natjecanja, svi su željni mečeva, dobrih i atraktivnih poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iskreno, nisam previše pauzirao, jer u početku nisam ni znao koliko dugo će trajati ova pauza. Tako da sam trenirao dosta naporno, otkrio je Marin Čilić.

– Definitivno je lijepo biti na terenu. Prošlo je više od godinu dana od zadnjeg meča, to se sigurno. Lakat je sada dobro, rekla je Ana Konjuh.

Vrijeme prvoga dana turnira igračima baš i nije bilo naklonjeno. Već prvi meč, i to muških parova, prekinut je zbog kiše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je jako zabavno. Eto, nažalost, sada je kiša prekinula, ali stvarno sam uživao, rekao je Borna Ćorić.

Kiša je kasnije prestala pa su se mečevi nastavili. Ali zbog pandemije izazvane koronavirusom – pred praznim tribinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.