U Španjolskoj ne sustaju pohvale za Ivana Rakitića

Foto: fah

Nakon četiri kola španjolskog prvenstva Barcelona vodi sa maksimalnim učinkom i gol-razlikom 11-0, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić jedan je od kamena temeljaca Barcine igre, objavio je sportski dnevnik Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tek nekoliko mjeseci u klubu Rakitić djeluje šefovski na terenu i ključna je figura veznog reda uz Iniestu i Busquetsa. Trener Luis Enrique ima ogromno povjerenje u njega i zato je Rakitić u sve četiri prvenstvene utakmice odigrao svih 90 minuta.

A u nedjelju je zabio i prvijenac u dresu katalonskog kluba. U pobjedi Barcelone protiv Levantea 5-0 bio je strijelac za 2-0 pogodivši mrežu odličnim udarcem sa 25 metara.

Začuđujuće brzo se prilagodio nogometnoj filozofiji Barce i trenera Enriquea, osjeća se kao kod kuće, zadovoljan je svojom igrom, suigračima i trenerom, a očito je i trener zadovoljan njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ne poznate dovoljno Rakitićevu dosadašnju karijeru s pravom bi zaključili da je prošao Barcinu omladinsku školu “La Masiju”, kao Iniesta i Messi, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.