Udala se nutricionistica Hajduka koja je napala Pajača: Ovo je napravila s tortom u obliku Maksimira

nutricionistica
Foto: snimka zaslona

Nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić uplovila je u bračne vode i pritom napravila dosad neviđen potez. Sa suprugom je odabrala posebnu tortu i to u obliku stadiona u Maksimiru. Uz taktove pjesme “Dalmacijo”, koja je postala neslužbena himna Hajduka, Dragana i njezin odabranik nožem su potpuno uništili tortu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
@sportmanship.hrvatska Sportska djelatnica HNK Hajduk Dragana Sekulić Olujić, javnosti poznata po napadu na suca Ivana Pajača, za što je sankcionirana, na snimci uz sveopće oduševljenje uništava imitaciju stadiona Maksimir, dom GNK Dinamo Zagreb. Pozivamo HNK Hajduk i Hrvatski Nogometni Savez na reakciju i strogo kažu ne širenju mržnje i netolerancije u hrvatskom nogometu. Želimo nogomet bez mržnje. Želimo nogomet uz uzajamno poštovanje i respekt. #hajduk #dinamo #nkosijek #nkrijeka #nkistra #slavenbelupo #hnkgorica #hns #hnsfamily #hrvatska #fairplay #nogomet ♬ original sound – Z7duckx_Music

Inače, nutricionistica Hajduka dospjela je u žarište interesa javnosti zbog događaja u poluvremenu utakmice između Hajduka i Lokomotive. Naime, sudac susreta Igor Pajač tvrdi da ga je Olujić gurnula ili udarila rukom u grudi. Neslužbene informacije iz Hajduka govorile su kako je sudac Pajač bio taj koji je, bilo nagonski, bilo namjerno, gurnuo Draganu. Suspendirana je na tri utakmice i dobila je 1000 eura kazne.

> Hajduk traži disciplinski postupak: Tvrde da im je Pajač napao nutricionisticu

Inače je bila samohrana majka s troje djece, a otac joj je ugostitelj Dragomir Sekulić koji je otvorio i vodio jednu od najpoznatijih konoba u Splitu pod nazivom “Fife”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.