Udarac lopte u glavu ovom je navijaču spasio život: Pročitajte kako!

Foto: Facebook

Jedan navijač imao je veliku sreću što mu se lopta pucana s terena zabila u lice. To se dogodilo Davidu Nielesenu, navijaču Brondbyja, kada je prije mjesec dana, tijekom zagrijavanja za veliki danski derbi njegovog kluba i Copenhagena, Kamil Wilczek, napadač Brondbyja, umjesto u mrežu, loptu poslao na tribinu iza gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to snažan udarac i nakon što je Nielsena pogodio u glavu, onesvijestio ga je. U pomoć su mu odmah pritekli navijači oko njega, a ubrzo je stigla i ekipa hitne pomoći.

Odveden je u bolnicu, gdje je rutinskim pregledom glave utvrđeno da ima početni stadij tumora na mozgu, a to ne bi znao da mu se ovo nije dogodilo.

Nakon početnog tretmana, ovu nevjerojatnu priču objavio je na Facebooku i ne čudi da je postala viralna, prvo u Danskoj, a zatim i daleko šire:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozdrav svima. Zovem se David i navijač sam kojeg je pogodila lopta tijekom zagrijavanja za utakmicu Brondbyja i Copenhagena. Želim se zahvaliti medicinskom osoblju, zaštitarima i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer vaša brza reakcija spasila mi je život. Ne mogu opisati koliko sam vam zahvalan.

Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Wilczek nije pogodio, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Vječno sam vam zahvalan svima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.