Na udaru Soudani i Livaković: Dinamovci napadnuti u Vinkovcima, strasti smirivali specijalci?

Foto: fah

Nogometaši Dinama rutinski su u Vinkovcima stigli do nove 2:0 pobjede svladavši domaću Cibaliju. Nažalost, nogometni susret imao je i svoj epilog koji nije imao puno veze sa sportom. Naime, tenzije na utakmici su bile velike, no, sama utakmica ipak nije obilovala žestokim prekršajima te je sportski dvoboj dva stara suparnika okončan bez nekih većih repova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u tunelu poslije utakmice zavladao je kaos, naime, došlo je do svađe koju su morali smirivati interventni policajci. Postoji više verzija priče, prema prvoj kondicijski trener Vinkovčana Hrvoje Bradašić rasistički je vrijeđao Soudanija, na što je sam Soudani reagirao. Sve je pokušao smiriti Dominik Livaković, inače hrvatski reprezentativac, ali su domaći igrači napali i modrog vratara. Tada je došlo do prave gužve.  Specijalci su brzo i uspješno reagirali te najupornije potjerali u svlačionice.

Nakon utakmice trener Dinama Nikola Jurčević je rekao:

“Utakmica je imala veliki ulog i normalno da dođe do tenzija, ali sve je završilo u sportskom duhu, ništa nije prešlo granicu, nije bilo udaranja nego sitni verbalni okršaj koji je brzo završen i zaboravljen…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nas je najvažnije bilo da osvojimo tri boda u ovoj utakmici. U tome smo uspjeli, nastavili seriju dobrih rezultata i dali smo dva pogotka. To me čini zadovoljnim, dok s druge strane moram reći da je to bila izuzetno zahtjevna utakmica protiv kompaktne i borbene Cibalije koja nam nije puno toga dozvolila. Uz to teren je bio težak za kombinatornu igru”.

Podsjetimo, Dinamo je utakmicu dobio pogotcima najboljeg igrača utakmice Soudanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.