UEFA: Odigravanje utakmica ne ovisi o nama, već o vladama

epa08255171 A UEFA logo is pictured through a window prior to the UEFA Europa League 2019/20 Round of 16 draw, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland, 28 February 2020. EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) na sastanku održanom u ponedjeljak u Amsterdamu raspravljao je i o mogućnosti otkazivanja utakmica zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U kontaktu smo s lokalnim vlastima i postupat ćemo onako kako nam one kažu. Mi smo tu nemoćni, u rukama smo onih koji su stručnjaci za ovakve situacije”, izjavio je glasnogovornik UEFA-e.

Upitne su utakmice u dodatnim kvalifikacijama za ovogodišnji EURO koje su zakazane za kraj ožujka.

EURO bi se trebao održati od 12. lipnja do 12. srpnja u 12 različitih gradova, u kojima će se 16 reprezentacija boriti za preostala četiri mjesta prema programu bi se trebale igrati 26. i 31. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.