I Ukrajina ima problema s igračima uoči utakmice s Hrvatskom u Kjevu

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u ne baš najboljem ozračju čeka posljednji ogled kvalifikacija protiv Ukrajine u Kijevu. Naime, nakon remija s Finskom na Rujevici, u ne baš idiličnoj atmosferi, Hrvatska mora pobijediti u Kijevu kako bi izborila ako ništa drugo a ono barem dodatno razigravanje. Nema više vremena za popravak, zapravo odavno ga nema, samo to nitko nije ranije prepoznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom izborniku Zlatku Daliću neće biti nimalo lako. Vatreni ponovno neće biti kompletni, nema Brozovića, neće biti Ćorluke, Pjace (koji ovako anemičnoj Hrvatskoj možda i najviše nedostaje), nema Tina Jedvaja, Nikole Kalinića, Matea Kovačića… Upitan je Mario Mandžukić, a vraća se Dejan Lovren, koji će u tandemu u obrani zaigrati umjesto Mateja Mitrovića.

I Ukrajina ima velikih problema prije za njih također odlučujuće utakmice protiv Hrvatske. Naime, momčadi koju vodi svjetska nogometna legenda Andrij Ševčenko nedostaju Artem Kravec i Ivan Ordec. Radi se o vrlo važnim igračima za Ukrajinu. Kravec je jedan od dvojice napadača, Ševčenku je tako ostao tek jedan, Besedin. Mjesto lažne devetke rezervirano je za Jarmolenka, eventualno bi mogao uskočiti Garmaš.

S obzirom kako neće biti Ordeca Ukrajina je ostala na samo dva središnja braniča, Ševčenku je ostao jedan jedini, Besedin. Mjesto lažne devetke zauzet će Jarmolenko ili Garmaš, Hačerediju i Kučeru. Rakitskij je zbog ozljede propustio Kosovo. Vraćaju se, s obzirom kako im suspenzija istječe, Zinčenko i Kovalenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo je zapravo najmanje važno. Hrvatska mora pobijediti s kim igrala, u kojem sastavu i protiv koga igrala.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.