Ulaznice za zadnju domaću utakmicu Leicestera na crnom tržištu stoje 15.000 funti

Nogometaše engleskog prvoligaša Leicestera još pet kola dijeli do prvog naslova prvaka i ulaznice za njihovu zadnju domaću utakmicu 7. svibnja, kada će će ugostiti Everton, rasprodane su za 90 minuta, a na crnom tržišti se prodaju za 15.000 funti (18.750 eura, 140.294 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači talijanskog trenera Claudia Ranierija pred sobom imaju pet kola i sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Tottenhama, koji im je jedini suprnik u borbi za naslov engleskog prvaka. Za povijesni uspjeh potrebne su im tri pobjede, a navijači, vodstvo kluba i nogometaši se nadaju da će osvajanje titule proslaviti 7. svibnja na utakmici s Evertonom.

Stadion King Power prima 32.262 gledatelja i sve ulaznice za sraz s Evertonom su rasprodane u 90 minuta. Samo nekoliko sati kasnije na internetu su se ulaznice nudile za cijenu od 3.000 funti, a najviša cijena koja se tražila iznosila je 15.000 funti što je razbjesnilo navijače Leicestera, a i vodstvo kluba koje je reagiralo na preprodaju ulaznica koja nije u skladu s britanskim zakonom.

“Ovo je sezona koja se više nikada neće ponoviti u životu. Nitko nije očekivao da bi se ovakvo što moglo dogoditi”, izjavio je jedna osd navijača Leicestera koji je ove sezone propustio samo tri utakmice svog kluba, a utakmica 7. svibnja će biti četvrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja utakmica ove sezone za Leicester je protiv Chelsea na Stamford Bridgeu 15. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.