Uoči polufinala SP-a: U zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman mole da se na chartere za Moskvu dođe 2.5 sati prije polijetanja

Foto: fah

U zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuju da će u srijedu biti najprometniji dan i zato mole sve navijače koji sa četiri charter zrakoplova putuju u Moskvu da dođu u zračnu luku minimalno dva i pol sata prije planiranog polijetanja zrakoplova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mole se svi putnici koji u srijedu 11. srpnja u jutarnjim satima putuju iz zračne luke Franjo Tuđman da radi pravovremene prijave na let u zračnu luku dođu minimalno dva i pol sata prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova”, stoji u priopćenju kojeg je poslala glasnogovornica zračne luke Lidia Capković Martinek.

U zagrebačkoj Zračnoj luci očekuju da će srijeda, kada na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji u polufinalu igraju Hrvatska i Engleska, na put prema Moskvi, uz redovne letove odletjeti i četiri puna charter zrakoplova, biti najprometniji dan.

Na utakmici između Hrvatske i Engleske, koja se igra u srijedu u 20 sati na moskovskom stadionu Lužnjiki koji prima 78.000 gledatelja, navijačke snage mogle bi biti izjednačene, jer i hrvatski i engleski mediji ističu da očekuju dolazak po deset tisuća navijača, ali bi Hrvatska trebala imati veću podršku sa tribina jer će ostatak stadiona u najvećem broju biti uz “vatrene.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.