Uspjeh hrvatskih boćara s invaliditetom na Otvorenom prvenstvu Njemačke

Foto: hrvatski bocarski savez

Od 25. do 28. svibnja u Saarbruckenu je održano Otvoreno prvenstvo Njemačke u boćanju za osobe s invaliditetom u BC4 kategoriji na kojemu su nastupili boćari iz Španjolske, Velike Britanije, Hrvatske, Slovenije i Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku, u ovom paraolimpijskom sportu, nastupila su Melisa Osmanović, Davor Komar i Damir Juren. Natjecalo se pojedinačno i u parovima. Hrvatski reprezentativci su bili uspješni u oboje konkurencije.

Pojedinačno je Davor Komar osvojio prvo mjesto, Melisa Osmanović bila je treća. U parovima Osmanović i Komar osvojili su drugo mjesto. Damir Juren je u paru sa Slovencem Jakovom Škanteljom zauzeo treće mjesto.

Time se potvrdila kvalitete hrvatskih reprezentativaca u BC4 kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.