Utakmica Medveščak – KAC odgođena za 24. listopada

Foto: fah

Utakmica hokejaške EB lige između Medveščaka i austrijskog KAC-a, koja je trebala biti odigrana 5. listopada, odgođena je za 24. listopada (19.15 sati), objavio je klub iz Klagenfurta na svom službenom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vijesti se navodi kako je utakmica 5. listopada trebala biti odigrana na otvorenom klizalištu na Šalati, ali da su u Medveščaku od te ideje odustali “zbog nepovoljne srednjoročne vremenske prognoze” te da će umjesto pod vedrim nebom, dvoboj ipak biti u “medvjeđem brlogu” u Domu sportova.

Hokejaši hrvatskog prvaka će u subotu i nedjelju odigrati prve dvije domaće utakmice, ali će Dornbirn Bulldogs i Vienna Capitals ugostiti u novizgrađenoj Ledenoj dvorani Zibel u Sisku, a ne u zagrebačkom Domu sportova, gdje su u tijeku radovi na obnovi Ledene dvorane, koji bi trebali biti dovršeni do sredine listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.