WTA Seul: Ajla Tomljanović i Kiki Bertens u borbi za naslov

Foto: fah

Zagrepčanka Ajla Tomljanović (WTA – 53.), koja igra za Australiju, i nizozemska tenisačica Kiki Bertens (WTA – 12.) borit će se za naslov pobjednice WTA turnira u južnokorejskom glavnom gradu Seulu, gdje je Nizozemka u polufinalu nadigrala Grkinju Mariju Sakkari (WTA – 32.) sa 6-4, 6-2, a australska predstavnica bila bolja od Tajvanke Su-Wei Hsieh sa 6-4, 5-7, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomljanović će u nedjelju imati treći pokušaj za osvajanje prvog WTA naslova u karijeri, a drugi u ovoj sezoni, nakon što je ove godine poražena u finalu turnira u Rabatu od Belgijke Elise Mertens. U svom prvom finalu, 2015. u Pattaya Cityju, izgubila je od Slovakinje Daniele Hantuchove.

Bertens će se boriti za svoj sedmi naslov u karijeri, a treći u ovoj godini, u kojoj je već bila pobjednica na dva američka turnira, u Charlestonu i Cincinnatiju. Za Nizozemku će ovo biti deveto finale u karijeri.

WTA Seul – polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajla Tomljanović (Aus) – Su-Wei Hsieh (Tjv/6) 6-4, 5-7, 6-4

Kiki Bertens (Niz/2) – Maria Sakkari (Grč/3) 6-4, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.