Utakmica sezone: Mandžukić umjesto najboljeg strijelca

Foto: fah

Utakmica Intera i Juventusa koja se igra večeras već odavno nije imala tako velik ulog. Gazzetta dello Sport ističe da će Max Allegri taktički i kadrovski prodrmati momčad zbog važnosti ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučio je prijeći na na postavu 4-3-3, tako da Paulo Dybala ispada iz momčadi. U posljednjim ključnim utakmicama bio je loš.

Nijednu od ključnih utakmica nije započinjao Mandžukić, tako da će navodno kod Intera utakmicu započeti Perišić i Brozović, a ističe da se Mandžukić na velika vrata vraća na San Siru.

Ovo je sastav Juventusa za Inter:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buffon; Cuadrado, Rugani, Barzagli, Alex Sandro – Khedira, Pjanić, Matuidi – Douglas Costa, Higuain, Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.