Nogometaši Real Madrida stižu kući s trofejem Lige prvaka

Foto: fah

Momčad Reala stigla je u Madrid nakon osvajanja 12. naslova prvaka Europe nakon što je sinoć u spektakularnom finalu u Cardiffu s 4:1 pobijedila Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispisali su povijest jer su prvi u povijesti obranili naslov u Ligi prvaka.

Očekuje se svečani doček u Madridu gdje će s navijačima nakon 20 sati proslaviti titulu na Plazi de Cibeles, kao i prije godinu dana, a nakon 21 sati trebali bi stići na Santiago Bernabeu gdje se očekuje pravi spektakl i fešta do kasno u noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavu možete pratiti ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.