(FOTO, VIDEO) Zdravko Mamić: ‘Dinamovi uspjesi se prljaju i nitko ne reagira’

Foto: fah

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić dan nakon pobjede protiv Rijeke na Maksimiru u polufinalu Kupa najavio je novu izvanrednu pressicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite je uživo:

“Ovdje u Dinamu vlada jedan mentalitet ‘kaj bu, bu’, a veliki GNK Dinamo, Zagreb i dva milijuna navijača nisu zaslužili takav tretman…Ima li veće ljage nego obezvrijediti uspjehe kakvi su Dinamopvi u posljednjih 13 godina. U posljednjih 13 godina Hajduk se nijednom nije borio za titulu. U tom je periodu Dinamo bio ili će biti 12 puta prvak samostalne države”, rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čista pobjeda Dinama nad Rijekom se prlja. I opet Dinamo ništa ne čini. Gdje je Dinamova uprava, gdje su njihovi treneri, gdje su BBB-i. Dinamovi uspjesi se prljaju i nitko ne reagira. Ja neću šutit i govorit ću dok me ne ubiju. Što to znači gospodine Kek da je u 46. minuti krenuo cirkus. Prvih 45 minuta dakle ne postoji za gospodina Keka. “Nije fer gospodine Kek i gospodine Jurčić koji govore Dinamo je pobijedio zasluženo, ali evo da vas malo uprljam…Dinamo je u ovom prvesntvu oštećen u devet utakmica. Od posljednjih sedam utakmica suci su dobili pet negativnih ocjena, da dobro ste čuli. A niste čuli nijednu riječ o tome iz Dinama. A garantiram vam da će odsad govoriti inače neće biti samnom u klubu”, ističe, prenose Sportske novosti.

O Mariju Cvitanoviću

“Jedan od najpoštenijih ljudi koje znam je Mario Cvitanović. Nije tražio ni lipu obeštećenja i sam je podnio ostavku. Prebili su ga zbog Dinama, a platio je glavom jer su suci griješili na njegovu štetu. Pamtit će se kao najveći promašaj, a trebao se za 40 dana okrunit dvostrukom krunom…Konkretno, u zadnje tri godine Dinamo je po službenim podacima najoštećeniji hrvatski klub. Gospodin Zebec i gospodin Pejin su u tim utakmicama ozbiljno griješili na račun Dinama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O novinarima

“Molim vas da izvještavate objektivnije. Da utječete na one koji mogu, urednike, vlasnike, da pišete objektivnije. Ovakav medijski spin kakav radi Hajduk nije viđen. Oni su svoje navijače uvjerili da su Real i Barcelona zajedno, a 13 godina se ne bore za naslov u vlastitoj državi. Gledam Ligu prvaka i obuzima me ponos. U najvećim utakmicama igrali su igrači koji su igrali ovdje, u Maksimiru”.

“Kako dozvolite tim kretenima da vam uskrate reprezentaciju u Splitu? Zašto se prekida utakmica protiv Čeha? Zašto se prekida susret protiv Italije? Ja dugo nisam znao što je PR, što je spin. Sad sam malo evoluirao i vidim da je to neviđeno oružje. Nikad nije bila manje važna istina nego danas. To je vidljivo na primjeru Hajduka. Mi se u tome nismo snašli i oni marširaju. Sve su uspjeli zavaditi. Kako? Putem agencija i portala koji su interesno povezani. Obećavaju političarima frizirane ankete…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Hajduku

“Nemam problema kada bivši premijer Sanader intervencijom spašava Hajduk. Nemam problema kada bivša premijerka Kosor otpisuje Hajduku porezni dug…ali imam problem kada se pljuje po Dinamu u Zagrebu, a svi se itekako dobro osjećate kada dođete u Zagreb. Ne volim kada se falsificira povijest. Kada se piše da je Hajduk uspješan klub, a 13 godina se nije borio za naslov. Mogao bih o tome pričati satima”.

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.