Varaždin dočekuje Osijek, Hajduk u Kranjčevićevoj

Foto: fah

Jučerašnje slavlje Gorice protiv Istre 2:0 bila je uvertira u posljednje kolo domaćeg nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja dionica nastavlja se današnjim ogledom Varaždina i Osijeka u 17 sati, a u 19.10 sastaju se Lokomotiva i Hajduk.

Osijek će voditi Ivo Smoje, trenutni vršitelj dužnosti.

– Pred nama je zahtjevna utakmica, bez obzira jer nema rezultatske važnosti. Igramo protiv protivnika kojeg nismo ove sezone pobijedili i koji se nalazi u odličnoj formi. Vjerujem da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu. Mi smo Osijek, svaku utakmicu idemo po pobjedu, rekao je Smoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret protiv Lokomotive najavio je trener Siniša Šegović, član stručnog stožera prve momčadi Hajduka.

– Imali smo jedan uobičajeni radni tjedan, nešto mirniji nego prethodni s obzirom na to da smo pobijedili Goricu. Očekuje nas zadnja utakmica sezone koja nema rezultatski imperativ, ni za nas, ni za Lokomotivu. Nadam se dobroj, otvorenoj utakmici s jedne i druge strane. Vjerujem kako će gledatelji biti zadovoljni i da ćemo mi pobijediti, istaknuo je Šegović.

Sutra, uz prijenos na Drugom od 15 sati, igraju Rijeka i Slaven Belupo, dok će prvenstvenu sezonu na Maksimiru, od 17.30, zaključiti prvak Dinamo i Rudeš, koji napušta elitno društvo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.