Nakon okupljanja, Vatreni na primanju i odlikovanju kod Milanovića

Foto: fah

Predsjednik RH Zoran Milanović sutra će primiti i odlikovati igrače i članove stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije te članove delegacije HNS-a koji su pridonijeli osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlikovanja će dobiti za izniman uspjeh, doprinos sportu i međunarodnom ugledu Republike Hrvatske.

Primanju i odlikovanju prethodit će okupljanje reprezentacije u hotelu DoubleTree by Hilton kojim službeno počinju pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Zakazana je i konferencija za medije s izbornikom Zlatkom Dalićem u 11 sati.

Nakon okupljanja u Zagrebu reprezentacija odlazi na pripreme u Rijeku, gdje će 3. lipnja odigrati prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Makedonijom. Vatreni 7. lipnja putuju za Lisabon. Tamo će 8. lipnja odigrati prijateljsku utakmicu s Portugalom, a dan poslije predviđen je odlazak za Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U pripreme krećemo s 12 igrača. Očekujem da ćemo se do 3. lipnja svi okupiti, kad bi trebali stići svi igrači koji imaju obveze u klubovima, dakle ModrićBrozović Pašalić, rekao je Dalić na predstavljanju popisa.

Hrvatska prvu utakmicu na Euru igra 15. lipnja protiv Španjolske u Berlinu, slijedi 19. lipnja utakmica protiv Albanije u Hamburgu, odnosno 24. lipnja utakmica protiv Italije u Leipzigu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.