Varaždin uzeo sva tri boda u Kranjčevićevoj i skočio na drugo mjesto

Foto: fah

U posljednjem susretu 9. kola SuperSport HNL-a Varaždin je na gostovanju pobijedio Lokomotivu sa 2-1 skočivši na drugo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su stigli do tri boda nakon nevjerojatne sudačke nadoknade u kojoj je Lokomotiva izjednačila na 1-1, da bi Varaždin zabio za pobjedu. Najbolji igrač utakmice bio je dvostruki strijelac Tonio Teklić, koji je u 29. minuti promašio i kazneni udarac.

Teklić je srušen u kaznenom prostoru, sam je izveo udarac s bijele točke i pogodio prečku. Rezultat se do konca poluvremena nije mijenjao pa se na odmor otišlo rezultatom 0-0.

Bivši veznjak splitskog Hajduka pogrešku je ispravio u 51. minuti sjajno pogodivši za 1-0. Lokomotiva je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi, a strijelac je bio Mateo Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, gosti su dobili još jedan kazneni udarac, a u petoj minuti nadoknade s bijele točke ponovno je pucao Teklić i pogodio za pobjedu.

Susret je vodio ciparski sudac Chrysovalantis Theouli u sklopu suradnje koju su dogovorili HNS i Ciparski nogometni savez o razmjeni sudaca i unapređenju sudačkih znanja.

U prvom nedjeljnom susretu Istra 1961 je na gostovanju pobijedila Slaven Belupo sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 25 bodova, Varaždin je skočio na drugo mjesto sa 15 bodova, dok je Slaven Belupo treći sa 14 bodova, Hajduk ima 13, a Osijek 12 bodova. Istra je sada šesta sa 11 bodova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.