Vaterpolisti Juga pobjedom u Budimpešti ostali u igri za plasman na završni turnir Lige prvaka

Foto: fah

Vaterpolisti dubrovačkog Juga slavili su u 9. kolu B skupine Lige prvaka u gostima kod OSC Budimpešte s 7-4 (2-2, 2-1, 2-1, 1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčani su pobjedom u Mađarskoj ostali u igri za plasman na završni turnir.

Kod Juga je briljirao Loren Fatović s četiri gola, Maro Joković je upisao dva, a Vicenzo Renzuto Iodice jedan, dok je kod domaćina tri gola zabio Balasz Erdelyi.

Nakon devet kola u skupini B vodi Olympiacos s 22 boda, Barcelonetta ima 18, Brescija 17, a Jug i Dinamo Moskva imaju po 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu 14. ožujka Jug dočekuje Bresciju, a dokraja natjecanja po skupinama hrvatski prvak gostuje kod Barcelonette i Partizana, a kod kuće igra s Hannoverom i Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.