(VIDEO) Nakon ponovljene utakmice protiv trećeligaša Tottenham u četvrtfinalu FA kupa

Foto: Twitter

U ponovljenoj utakmici osmine finala FA kupa Tottenham je u srijedu kao domaćin na Wembleyju protiv trećeligaša Rochdalea slavio sa 6-1, te se je plasirao u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prva utakmica završila 2-2, Tottenham je u ponovljenom susretu potvrdio ulogu favorita. Tri pogotka za Spurse zabio je Fernando Llorente (47, 53, 58), dva je dodao Heung-Min Son (24, 65), a jednog Kyle Walker-Peters (90+3)

Utješni pogodak za Rochdale zabio je Stephen Humphrys (31).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je i u prethodnom kolu morao igrati dvije utakmice protiv četvrtoligaša Newporta.

Parovi četvrtfinala, 17. ožujka:
Swansea – Tottenham
Manchester United – Brighton & Hove Albion
Leicester – Chelsea
Wigan – Southampton

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.