Vatreni u Rovinju odradili trening i testirali se na Covid

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je danas u Rovinju prvi trening nakon povratka iz Belgije. Reprezentativci su imali rehabilitacijski dan, oni koji su jučer igrali više, danas su trenirali manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su se danas testirali na koronavirus i večeras očekuju rezultate, a nadamo se dobrim vijestima. Većina igrača i stručnog stožEra je cijepljena, neki su preboljeli koronu, A tek manjina niti je cijepljena niti je prirodnim putem stekla imunitet.

Nakon loših vijesti iz tabora španjolske nogometne vrste poseban je oprez oko eventualnih neugodnih vijesti zbog Covida 19, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.