Važna utakmica Dinama i Osijeka: Trenutno su poravnati na čelu prvenstva

Zagreb, 30.08.2020. - Utakmica 3. kola Prve HNL Dinamo - Osijek. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Dinamo i Osijek sutra od 17:30 na Maksimiru igraju derbi 21. kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno su poravnati na čelu prvenstva.

“Idemo u Zagreb u najboljem mogućem raspoloženju. Od prvog dana otkad sam ja ovdje Osijek ima pobjednički gard i zadnji rezultati nam daju za pravo da vjerujemo da možemo do pobjede u Maksimiru. Meni osobno bi to bila jedna od dražih pobjeda, ali bilo je i većih u mojoj karijeri”, rekao je Nenad Bjelica na posljednjoj konferenciji uoči utakmice.

To mu je poseban motiv jer s Dinamom je postigao najveće uspjehe u karijeri kada je prije tri sezone uspio prezimiti s maksimirskim klubom u Europi prvi put nakon sezone 1969./1970.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osijek je dobra momčad, imaju odlične rezultate, primaju malo golova i kažnjavaju sve pogreške protivnika. Očekujem da će igrati čvrsto i agresivno, ali fokusiran sam samo na našu momčad. Ako ćemo mi biti pravi i ako ćemo se držati dogovora, onda vjerujem u dobar rezultat”, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.