Velika nagrada Austrije: Leclerc najbrži u kvalifikacijama

epa06760442 Monaco's Formula One driver Charles Leclerc of Sauber F1 Team in action during the second practice session at Monte Carlo circuit in Monaco, 24 May 2018. The 2018 Formula One Grand Prix of Monaco will take place on 27 May 2018. EPA/YOAN VALAT

Vozač Ferrarija Charles Leclerc bio je najbrži u kvalifikacijama Formule 1 za VN Austrije, te će u nedjelju u utrku krenuti sa prve startne pozicije. Leclercu je to drugi “pole position” u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova i vodeći u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) bio je drugi u kvalifikacijama. Na trećem mjestu je Nizozemac Max Verstappen (Red Bull), a četvrti je Finac Valtteri Bottas (Mercedes).

Utrka za Veliku nagradu Austrije na rasporedu je u nedjelju u 15.10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.