Velika prilika za Domagoja Vidu: Je li pred transferom života?

Foto: fah

Turski mediji pišu da prvak Bešiktaš kupuje hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu. Tvrde kako je na ime odštete spreman platiti kijevskom Dynamu 7 milijuna eura, a da će Vatreni stoper zarađivati 4 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je Vida jedan od ponajboljih igrača Dynama, ove sezone u prvenstvu je odigrao 28 utakmica, postigao je tri pogotka i dva puta asistirao.

“Znam da je Bešiktaš još prošlog ljeta želio dovesti Domagoja Vidu. Naravno, ja ne znam detalje, ali znam da i sada postoji interes. Mi se želimo pojačati, sljedeće sezone izravno ulazimo u skupinu Lige prvaka, ne igramo kvalifikacije”, kaže trener vratara hrvatske reprezentacije i Bešiktaša, Marijan Mrmić, za Sportske novosti.

“Imali su ga čelnici kluba često prilike gledati u reprezentativnom dresu, igrao je ovim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Turske u Maksimiru, igrao je na prvenstvu Europe u Francuskoj protiv Turske, zapamtili su ga još 2011. godine kad je igrao u onoj utakmici u Türk Telekom Areni kada smo pobijedili sa 3:0 u prvoj dodatnoj kvalifikacijskoj utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine. Njegovu veliku kvalitetu mogli su prepoznati u Ligi prvaka, jer smo skupa s kijevskim Dynamom igrali u skupini Lige prvaka. Domagoj Vida je iznimno kvalitetan igrač, zato je sasvim normalno da ga želi tako veliki klub kao što je Bešiktaš”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.