Veliki intervju Luke Modrića uoči El Clasica: ‘Dolaskom u Real ostvario sam svoj san, sad s Hrvatskom želim nešto veliko’

Foto: fah

Kapetan Vatrenih Luka Modrić u velikom je intervjuu najavio najveći derbi španjolskog, a možda i europskog nogometa. El Clasico između Reala i Barcelone, koji se igra ove subote u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ako želi uhvatiti priključak s Barcom Real mora pobijediti, poraz bi kraljeve definitivno udaljio od bilo kakve šanse da se u drugom dijelu sezone bore za naslov španjolskog prvaka. Modrić je optimističan te tvrdi kako još uvijek nije ništa izgubljeno, smatra da Real ima snage za konačni preokret.

”U dobroj smo formi i zadovoljni što nas čeka ta velika utakmica prije Božića. Spremni smo i raspoloženi za odigrati jednu veliku utakmicu. Nadam se da ćemo pobijediti te se približiti na tablici Barceloni”, rekao je Luka koji tvrdi da će navijači ove subote navijači vidjeti ujedinjeni Real na madridskom stadionu Santiago Bernabéu. Barcelona, podsjetimo, ima 11 bodova prednosti ispred Reala, koji ima utakmicu manje od najvećeg konkurenta.

”Bitno je da u toj utakmici budemo ujedinjeni, da odigramo kao momčad i da razumijemo način igre u tom susretu. Važno je da budemo ujedinjeni. Nadalje, Barceloni ne smijemo ostaviti puno prostora jer ako ga ostavimo, oni imaju igrače koji to znaju kazniti”, tvrdi Luka, koji, kako smo spomenuli, vjeruje da će njegov Real obraniti naslov prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dat ćemo sve od sebe da nadoknadimo bodovni zaostatak. Osim toga cilj nam je osvajanje Lige prvaka i španjolskog kupa. Navijači su uvijek uz nas i sada će nas podržati. Stvorit će sjajnu atmosferu i na tribinama dati sve od sebe baš kao i mi na terenu”, poentirao je najbolji igrač Svjetskog klupskog prvenstva, na kojem je hrvatski nogometaš proglašen najboljim igračem. Real je, tvrdi Luka, gladan trofeja iako su u 2017. osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo, Europski superkup, Španjolski superkup, Ligu prvaka i domaće prvenstvo.

”Nije mi teško biti gladan pobjeda jer je moj karakter takav. Uvijek želim više. Premda sam zadovoljan onime što sam postigao uvijek tražim više. Dok traje treba uživati u tome…”, kazao je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, koji tvrdi kako mu je najdraži trenutak bio kada je u ljeto 2012. došao iz Tottenhama i obukao dres kraljevskog kluba, kao i ”deseta osvojena Liga prvaka”, odnosno Kup prvaka,  Reala 2014. godine, koja se dugo čekala. Real je u Lisabonu 2014. godine izborio produžetke nakon što je Modrić izveo korner u 93. minuti, pogodak vrijedan produžetka zabio je kapetan Reala Sergio Ramos, specijalist za presudne golove. Real je u produžetku ”razbio” gradskog rivala – Atletico.

”Puno se čekala ta ‘Decima’, odnosno deseti naslov prvaka Europe, pa bih izabrao to kao najbolji trenutak u Real Madridu. Premda su sve titule koje su došle nakon toga lijepe i nezaboravne”, izjavio je Luka Modrić, a prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je za Real odigrao više od 230 utakmica, kao niti jedan Hrvat do sada. Dolaskom u Real Luki se, kaže, ispunio san, no, ima još jedan, napraviti nešto veliko s hrvatskom reprezentacijom. Prva je prilika Svjetsko prvenstvo idućeg ljeta u Rusiji. Hrvatska, podsjetimo, igra u skupini s Argentinom, Islandom i Nigerijom.

”Volio bih s Hrvatskom osvojiti nešto važno”, poručio je za kraj najbolji hrvatski nogometaš 2017., ali i sigurno najbolji veznjak svijeta u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.