Veliki prijatelj Mirka Filipovića: Japanac dobio hrvatsko državljanstvo i u subotu se bori pod hrvatskom zastavom

Foto: Instagram

Japanac Satoshi Ishii (32) postao je i službeno hrvatski borac nakon što je dobio hrvatsko državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od sljedeće KSW borbe za vikend borim se za Hrvatsku. Hvala svima na podršci”, poručio je Ishii na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o velikom prijatelju Mirka Filipovića koji će od subotnje KSW borbe nastupati pod zastavom Hrvatske. Borit će se protiv bivšeg teškaškog prvaka te promocije, Fernanda Rodriguesa.

U Hrvatsku je došao 2017. godine i brzo odlučio da se želi preseliti u Zagreb. S vremenom je kupio stan i pokrenuo proces dobivanja državljanstva.

Sada se hvali hrvatskom putovnicom i konačno ima priliku istinski slaviti pobjede uz zastavu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.