Veliki transfer u svijetu proizvođača sportske opreme: Neymar nakon 15 godina napustio Nike, potpisuje s Pumom

Foto: fah

Brazilski reprezentativac i zvijezda PSG-a, Neymar, odlučio je napustiti američkog proizvođača sportske opreme Nike te će 1. rujna potpisati višegodišnji ugovor s njemačkom Pumom. Vijest je to koja je mnoge iznenadila,a objavio ju je sinoć poznati francuski novinar Mohamed Bouhafsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, s obzirom tko je Neymar, s obzirom da se radi o najboljem igraču europskog doprvaka PSG-a te o još uvijek najskupljem nogometašu svih vremena, ovo je itekako veliki transfer u svijetu proizvođača sportske opreme.

Američki Nike je na taj način izgubio jednu od svojih najvećih zvijezda, uz Neymara su bili od 13. godine, da bi partnerstvo bilo prekinuto nakon gotovo petnaest godina. S druge strane Puma će dobiti puno Neymarovim dolaskom, neki smatraju da će Brazilac tek sada, nakon što je s PSG-om uspio napokon ući u finale Lige prvaka, pokazati koliko zaista vrijedi. Dakako, Puma je ovaj transfer morala itekako dobro platiti. Visina ugovora koji će Neymar potpisati zasad nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.