Veliki uspjeh: Zoran Mamić na senzacionalan način izborio preokret za spas u Ligi prvaka!

Foto: snimka zaslona

Al Ain kojeg vodi hrvatski stručnjak Zoran Mamić igrat će u četvrtfinalu azijske Lige prvaka nakon što su svladali suparnika s visokih 6:1. Mediji su pisali kako je pritisak uoči dvoboja s Esteghlalom bio veći nego obično s obzirom da je ovo bio jedini način da klub izbori nastup u tome natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema istine u tim pričama, mi smo Zoranom Mamićem jako zadovoljni. Postoje ljudi sa strane koji žele utjecati na promjene u klubu širenjem dezinformacija o trenerovu statusu i odlasku igrača, ali mi smo čvrsto uz njega, on radi izvrstan posao”, reagirao je predsjednik kluba Ghanim Al Hajeri, demantiravši takve glasine.

No, sada je Al Ain odigrao najbolju utakmicu pod Mamićevim vodstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlične partije nekih igrača koje je trener Mamić promovirao iz omladinskog pogona, dovele su do toga da nećemo produžiti ugovore nekih igračima. Zoran jako dobro radi svoj posao”, kaže Al Hajeri, prenose Sportske novosti.

Sada je Mamić zasigurno doživio olakšanje jer Liga prvaka nastavlja se tek krajem kolovoza, ima dovoljno vremena za promjene igrača. Nakon svega je došao u Hrvatsku, danas bi trebao uživo gledati finale Kupa u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.