Tenisač koji je na silu pokušao poljubiti novinarku se ‘ispričao’: ‘Žao mi je ako se osjetila povrijeđeno, ispričao bih joj se i u četiri oka’

Foto: Instagram/Twitter

Mladi francuski tenisač Maxime Hamou (21) svojim primitivnim ponašanjem u Roland Garrosu dospio je na sve sportske naslovnice svih relevantnijih sportskih medija Europe. U živom prijenosu francuski tenisač se zanio i na silu pokušao poljubiti novinarku Eurosporta Maly Thomas, iako se ona pokušala obraniti od nasrtljivca, koliko god je to mogla s obzirom da je u živom prijenosu morala ostati prisebna. Kasnije je priznala kolegama da bi mladog tenisača udarila da sve nije išlo uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Maxime Hamou (@hamou_maxime) on

Kako smo već pisali  vodstvo Roland Garrosa izbacilo je mladog Francuza s turnira oduzevši mu akreditaciju. Nakon što je shvatio pogrešku mladić se pokušao, doduše nevješto, ispričati. Tvrdi da novinarku poznaje od ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najiskrenije se ispričavam Maly Thomas ako se osjetila povrijeđeno mojim ponašanjem tijekom intervjua”,  rekao je francuskom l’Equipeu francuski igrač, iza kojeg je sjajan tjedan u Roland Garrosu s obzirom kako je kroz kvalifikacije kao 287. tenisač svijeta dospio do glavnog turnira.

“Imao sam fantastičan tjedan na Roland Garrosu, proživljavao sam najsretnije trenutke kao tenisač i dopustio si da svoje emocije izrazim na neprimjeren način prema Maly, koju znam od ranije i izrazito je cijenim. Nisam je namjeravao uvrijediti. Ako ona to dopusti, ispričao bih joj se i u četiri oka. Iz dana u dan učim iz pogrešaka kako bih postao bolji tenisač i bolji čovjek…”, zaključio je Hamou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na startu glavnog turnira Hamou je poražen od Pabla Cuevasa 6-3, 6-2, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.