Veznjak Chelsea skrivio prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju: ‘Uhićen pola sata nakon ponoći’

Foto: Twitter

Veznjak engleskog prvoligaša Chelsea Danny Drinkwater optužen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće blizu Manchestera, objavila je britanska policija u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“29-godišnjak iz Nether Alderleya optužen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće u Cheshireu,” priopćila je policija iz Cheshirea.”Danny Drinkwater iz Bollington Lanea uhićen je pola sata nakon ponoći u ponedjeljak nakon sudara na Ashley Roadu u Mereu. Pušten je uz jamčevinu i treba se pojaviti pred sucem u Stockportu 13. svibnja”, dodaje se u priopćenju.

Kako pišu britanski mediji, Drinkwater, koji je za englesku reprezentaciju odigrao tri utakmice, vozio je Range Rover koji se sudario dok se vozio kući sa zabave.

Drinkwater je došao u Chelsea iz Leicester Cityja 2017. i odigrao je 12 utakmica Premier League za londonski klub. Zadnja utakmica koju je igrao u dresu Chelsea je bila u Community Shieldu u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.