(VIDEO) Arsenal pobjedom protiv Southamptona ostao u igri za plasman u Ligu prvaka

Foto: fah

U odgođenom susretu 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na stadionu St. Mary’s pobijedio Southampton 2-0 i ostao u igri za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu gostima donijeli su Alexis Sanchez (60) i Olivier Giroud (83).

Dvoboj ‘Svetaca’ i ‘Topnika’ trebao se igrati 25. veljače, međutim susret je odgođen zbog finala Liga kupa u kojem je Southampton 26. veljače poražen od Manchester Uniteda 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Chelsea sa 84 boda ispred Tottenhama (77) i Liverpoola (70). Manchester City je četvrti sa 69 bodova, a Arsenal se probio na petu poziciju sa 66 bodova, ali i utakmicom manje. Manchester United je sada šesti sa 65 bodova.

Na dnu su već ispali Sunderland (24) i Middlesbrough (28), a slična sudbina prijeti još Hullu (34), Swanseaju (36) i Crystal Palaceu (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.