(VIDEO) Barcelona u polufinalu španjolskog Kupa, golijadom potvrdili prolaz, Rakitiću posljednjih dvadesetak minuta!

Foto: fah

Nogometaši Barcelone posljednji su polufinalisti ovosezonskog izdanja španjolskog Kupa, oni su u uzvratnom četvrtfinalnom susretu na svom Camp Nou svladali Real Sociedad sa 5-2 i tako potvrdili 1-0 uspjeh iz prvog dvoboja prošloga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za branitelja naslova bili su Denis Suarez (17, 82), Lionel Messi (55-11m), Luis Suarez (63) i Arda Turan (80), dok su pogotke za Real Sociedad postigli Juanmi (62) i Willian Jose (73).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 66. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su plasman u polufinale osigurali Alaves, Celta i Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.