(VIDEO) Barcelona ‘razbila’ Sporting, šest komada za priključak s Realom, pogodak Ivana Rakitića

Foto: Twitter

U susretu 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou ‘razbila Sporting Gijon 6-1, a posljednji pogodak na utakmici zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak se među strijelce upisao u 87. minuti, a bio je to njegov četvrti pogodak ove sezone u Primeri.

Foto: fah

Golove za Barcu zabili su i Lionel Messi (9), Juan Rodriguez (11-ag), Luis Suarez (27), Paco Alcacaer (49) i Neymar (65), dok je strijelac za goste bio Carlos Castro (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcelonu, dok Duje Čop nije nastupio za goste.

Uvjerljiv je bio i Villarreal koji je na gostovanju pobijedio Osasunu 4-1. Golove za ‘Žutu podmornicu’ zabili su Roberto Soriano (2), Roberto Soldado (27-11m) i Rafael Borre (74, 78), dok je strijelac za Osasunu bio Roberto Torres (64-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je ovom pobjedom ponovo preuzela vrh ljestvice sa 57 bodova, dva više od Real Madrida kojeg večeras očekuje utakmica protiv Las Palmasa. Sevilla je treća sa 52 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.