(VIDEO) Bivši hrvatski izbornik bacio televizijski mikrofon: Slaven Bilić i Nikola Jurčević kažnjeni ‘zbog nesportskog ponašanja’

Foto: Snimka zaslona

Menadžer engleskog nogometnog premierligaša West Hama Slaven Bilić i njegov pomoćnik Nikola Jurčević kažnjeni su sa po 8,000 funta zbog nesportskog ponašanja za vrijeme utakmice protiv West Bromwich Albiona (2-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je je u posljednjim trenucima susreta zaradio isključenje nakon što je u bijesu zbog primljenog gola bacio televizijski mikrofon. U prvom poluvremenu je isključen i Jurčević nakon što je izašao iz trenerskog prostora i prosvjedovao zbog poništenog gola “Čekičara”.

Hrvatski dvojac je dobro prošao jer im je prijetila i suspenzija, no zaradili su samo novčane kazne.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije je nakon utakmice imao velikih prigovora na suđenje Michaela Olivera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne razmišljam o kazni. Iskreno, ovo što se dogodilo mojoj momčadi mi je dovoljna kazna.,” kazao je Bilić nakon utakmice dodavši: ” Ne mislim da sam pretjerao, ali kad pet ili šest puta suci pogriješe na našu štetu, to je nedopustivo,” zaključio je hrvatski stručnjak.

West Ham se trenutačno nalazi na 10. mjestu Premiershipa, a u idućem kolu 25. veljače igrat će protiv Watforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga vikenda na rasporedu su susreti osmine finala FA kupa, a Bilićeva momčad je već ranije ispala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.