(VIDEO) Bogdanovićevih 15 koševa u gradskom derbiju

Foto: fah

Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića su sinoć izgubili gradski derbi od New York Knicksa sa 90-95, a hrvatski je reprezentativac u 29 minuta zabio 15 koševa i upisao sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Knicksa najbolji je bio Kristaps Porzingis sa 19 pogodaka i 12 skokova. Carmelo Anthony je dodao 15 koševa a Willy Hernangomez 16 koševa i isto toliko skokova.

Knicksi nisu vodili ni jednom u prve tri četvrtine i gubili su deset razlike kada su Porzingis i Hernangomez poveli seriju od 16-2 za vodstvo od 82-78 nešto više od pet minuta do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rondae Hollis-Jefferson je sa 16 koševa bio najbolji strijelac Brooklyna kojem je ovo sedmi uzastopni poraz.
Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je u 19 minuta upisao devet koševa, tri skoka i dva bloka.

Philadelphia 76ers su također doživjeli poraz sinoć, u Dallasu su ih pobijedili domaći Mavericks sa 113-95.

Maverickse je predvodio Seth Curry sa 22 pogotka, a Salah Mejri je ubacio 16 uz 17 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixersi su opet igrali bez svoja dva najbolja igrača Joela Embiida i Roberta Covingtona tako da je u Dallasu najbolji bio Jahlil Okafor sa 16 pogodaka, a Ersan Ilyasova je upisao svoj deveti double-double ove sezone sa 13 koševa i 10 skokova. Dario Šarić je odigrao 24 minute i u tom vremenu zabio deset koševa uz sedam skokova, dvije assitencije i jednu ukradenu loptu.

LA Clippers su sa 124-114 bili bolji od Phoenix Sunsa Dragana Bendera koji je u 13 minuta zabio pet koševa te ugrabio pet skokova i tome dodao dvije asistencije.

Najbolji igrač Sunsa bio je Eric Bledsoe je zabio 41 koš i tako je postao prvi igrač Phoenixa koji je u tri utakmice (Protiv Nuggetsa 40, ) zabio najmanje 40 koševa od Amar’ea Stoudemirea iz sezone 2006./07.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je jedan od deset igrača NBA koji ima tri utakmice s najmanje 40 koševa ove sezone, a svi ostali su višestruki članovi All-Stars momčai: Stephen Curry, Russell Westbrook, Isaiah Thomas, Damian Lillard, James Harden, DeMar DeRozan, Anthony Davis, DeMarcus Cousins i Jimmy Butler.

Clipperse je do pobjede odveo Blake Griffin koji je utakmicu završio sa 29 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.