(VIDEO) Bojan Bogdanović odigrao najbolju utakmicu sezone, Zubac i Žižić drže dobru formu

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu u sezoni i predvodio je svoju Indianu do pobjede protiv Miamija 95-88. Bogdanović je u 38 minuta ubilježio 31 koš (šut 13-19), 7 skokova i 1 asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar Ivica Zubac, koji je u posljednjih mjesec i pol dana značajno podigao svoj učinak, pružio je još jednu dobru partiju u dresu LA Lakersa, koji su izgubili od branitelja naslova Golden State Warriorsa sa 101-115. Ivica Zubac je bio u početnoj petorci, a u 26 minuta ostvario je 10 poena (šut 5-11), 9 skokova, 1 asistenciju i 2 blokade.
Kod Golden Statea prvi strijelac bio je Klay Thompson sa 28 poena. Kevin Durant je upisao 21 koš i 11 dodavanja, a centar DeMarcus Cousins 18 poena i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan hrvatski centar u NBA ligi ima sve veću minutažu, Ante Žižić u Cleveland Cavaliersima. U noćašnjem susretu protiv Dallasa Žižić je bio u početnoj petorci i za 20 minuta upisao je 8 koševa (šut 4-9) i 6 skokova. No, njegov Cleveland je izgubio od Dallas Mavericksa sa 98-111. Ekipu Dallasa predvodio je fantastični Slovenac Luka Dončić, koji je ubacio 35 koševa, a tome je pridodao i 11 skokova te 6 asistencija.

I dok Ivica Zubac i Ante Žižić u posljednjih mjesec i pol dana imaju sve bolji učinak, Dario Šarić nakon prelaska u Minnesotu ima sve lošije brojke. U zadnjih osam utakmica nije ubacio više od devet koševa, a tako je bilo i noćas u dvoboju sa Denverom. Šarić je za 19 minuta ubilježio 6 koševa (šut 2-7) i 4 skoka za Minnesotu, koja je poražena od Denvera sa 106-107.

Ubaciti 40 ili više koševa po utakmici za Jamesa Hardena je ove sezone postala rutina. U susretu protiv Utah Jazza to je učinio 19. puta ove sezone. Njegovi Houston Rocketsi slavili su sa 125-98, a James Harden je ubacio 43 koša. Tome je dodao 12 skokova, 5 asistencija, 6 ukradenih lopti i 4 blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.