(VIDEO) Brazilski branič Dani Alves potpisao za PSG: ‘Bit će uzbudljivo biti dijelom ovog grandioznog projekta’

Foto: Twitter

Brazilski desni branič, 34-godišnji Dani Alves karijeru će nastaviti u francuskom doprvaku Paris SG-u s kojim je u srijedu potpisao dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan što sam stigao u PSG. U posljednjih nekoliko godina vidio sam veliki napredak tog kluba koji je izrastao u jednog od najjačih u Europi. Bit će uzbudljivo biti dijelom ovog grandioznog projekta”, izjavio je Alves.

Dani Alves je prošlu sezonu proveo u talijanskom prvaku Juventusu u kojega je stigao iz Barcelone kao slobodan igrač nakon što su u španjolskom velikanu prošloga ljeta procijenili kako je Brazilčeva karijera na zalasku.

Nakon što je ranije ovoga ljeta Dani Alves odlučio napustiti Juventus špekuliralo se kako će potpisati ugovor s Manchester Cityjem i ponovno igrati za trenera Josepa Guardiolu koji ga je uspješno vodio četiri godine u Barceloni, no do tog transfera nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.