(VIDEO) Burić o ostavci: ‘Znate da sam maksimalno koncentriran, što se mene tiče ja bih nastavio dalje i imam veliku želju za daljnji rad’

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Rijeke su u prvoj HNL na Poljudu svladali Hajduk s 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je takav dan da ponekad nemaš objašnjenja za neke stvari. Puno nam se toga negativnog dogodilo. Poraz ide na moju kapu, ja sam taj tko je kriv, ne momci, nego ja. U pobjedama se nismo uzvisili, tako se u porazima nećemo poniziti. Držimo se plana i nastojat ćemo to na idućoj utakmici pokazati”, rekao je nakon utakmice trener Hajduka Damir Burić.

Upitan o ostavci, koju traže navijači, kaže: “Znate da sam maksimalno koncentriran, što se mene tiče ja bih nastavio dalje i imam veliku želju za daljini rad. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Rijeka nam je očitala lekciju kako jednostavno doći do pobjede. Ima dana kad sve što zapucate pogodite. Žao mi je navijača, mi nismo ispunili što smo htjeli.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo mi itri pobjede zaredom pa nije valjalo, dobili smo Dinamo pa opet nešto nije valjalo. Opet ćemo biti na pravom putu, to je samo pitanje vremena”, rekao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.