(FOTO, VIDEO) Dario Šarić zvijezda All-Stara: Blistao u pobjedi Svijeta nad Amerikom

Foto: fah

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić sinoć je odigrao je odličnu utakmicu u srazu najboljih rookieja NBA koji su na All Star vikendu podijeljeni u reprezentacije Svijeta i SAD-a, zabivši 17 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici nazvanoj “Zvijezde u usponu” reprezentacija Svijeta. čije je boje branio i hrvatski košarkaš, bila je bolja od SAD-a sa 150-141, a do pobjede ju je predvodio Kanađanin Jamal Murray sa 36 koševa, dok je Buddy Hield s Bahama zabio 26, a Latvijac Kristaps Porzingis 24 koša. Šarić je odigrao 26 minuta za Svijet i u tom je vremenu upisao još pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Šarić je imao odličan šut iz igre pogodio je sedam koševa iz 10 pokušaja, a trice je gađao 3/5.

Murray je proglašen najkorisnijim igračem jer je uz 36 pogodaka upisao i 11 asistencija te tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reprezentaciji SAD-a najbolji je bio igrač Charlotte Hornetsa Frank Kaminsky sa 33 pogotka, dok je Karl- Anthony Towns ubacio 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.