(VIDEO) Kako je Dejan Lovren oduševio i zaludio Englesku, dovoljna je bila ljudska gesta prema jednom dječaku…

Foto. Snimka zaslona

U jednoj od najjačih europskih nogometnih liga, u Premierligi, Hrvatska nema puno predstavnika, uglavnom se sve svodi na posrtaje Slavena Bilića u West Hamu te sjajne igre Dejana Lovrena u Liverpoolu, koji je proteklog vikenda odigrao 0:0 protiv Southamptona u gostima, dakle, bio je to na neki način kiks, iako se radilo o teškom gostovanje, koji je iskoristio Chelsea te je privremeno došao na vrh ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni reprezentativac, koji povremeno igra za Hrvatsku, a povremeno ne. odigrao je svih 90 minuta, uobičajeno sigurno te je dobio pohvalu popularnog trenera Jurgena Kloppa, a potezom nakon susreta oduševio je i navijače. Obrambeni nogometaš Vatrenih i jedan od najboljih obrambenih igrača Europe u ovom trenutku, ipak je dokazao sa nije samo proračunati stroj, kako neki tvrde, nego i čovjek sa srcem, s osjećajima. Ponekad je ljudska gesta više nego dovoljna.

Naime, Lovren je došao do jednog dječaka, imenom Ollie, koji je bio prvi put na utakmici i poklonio mu dres, što je malenog 6-godišnjaka i iskrenog navijača Liverpoola oduševilo. No, ne samo njega nego i Esther Lois koja je snimila video događaja, da bi kasnije svoj doživljaj čitave situacije podijelila na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, ne mogu biti ponosnija na ovog čovjeka. Dejan Lovren je pokazao takvu klasu kada je osobno dao svoj dres jednom malenom navijaču. Dejane, uvijek imaš našu potporu”, napisala je Esther, nešto kasnije je dodala: “Upoznajte 6-godišnjeg Ollieja kojem je Dejan Lovren osobno dao dres na kraju utakmice kod Southamptona. Ollieju je to bila prva utakmica Premiershipa i dobio je itekakvo iskustvo! Kada sam ga ranije pitala koji mu je najdraži igrač, rekao mi je Jordan Henderson, ali kladim se da sada voli i Dejana Lovrena…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.