(VIDEO) Dinamo bolji od Hajduka na Poljudu, Dinamovci odbili doći u goste Mirti Šurjak

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Dinama u vrlo dobrom, ali i vrlo korektnom, derbiju na praznom Poljudu svladali su Hajduk 2:1. Prevaga ove utakmice, u sklopu 4. kola Prve hrvatske nogometne lige, bio je Mislav Oršić, koji je zabio za Modre u 50. minuti prekrasan pogodak. Uz Oršića za plave je pogodio Kastrati, dok je jedini gol za Hajduk u završnici susreta zabio Stanko Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i poraza Hajduka jedini strijelac za domaćine Stanko Jurić dao je kratku izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Započeli smo dobro i prvih pola sata je bilo solidno. Kod gola su nas izigrali, iako smo trebali napraviti ranije prekršaj. Mislim da nismo bili koncentrirani u zadnjoj trećini. Pokušali smo svim snagama okrenuti. Bez obzira što nismo zabili u prvom dijelu, trebali smo sačuvati nulu do poluvremena. Ne možemo tako lako primiti gol”, kazao je Jurić.

S druge strane nogometaši Dinama odbili su doći u emisiju Mirte Šurjak Hajduk Digital. Voditeljicu je takav potez Dinamovaca iznenadio, naime, i sama je to priznala s obzirom kako se gostujući nogometaši redovito odazivaju pozivu. Zasad nije poznat razlog zašto se Dinamovci nisu pojavili kod Mirte Šurjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.