(VIDEO) Divna gesta momčadi iz Zagorja: Golmanu ostvarili san – kupili mu Golfa dvojku

Foto: zagorje.con

Lijepu uskršnju priču kreirali su juniori zabočke Mladosti na čelu s trenerom Damirom Srebačićem i igračem Denisom Celjakom. Naime, pokrenuli su momčad kako bi svom golmanu, Tihomiru Kuljiju, za 18. rođendan kupili Golf dvojku i uljepšali mu težak život, piše zagorje.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tihomiru je rečeno da je na veliku subotu utakmica, a dok se on spremao u svlačionici „crvena Kristina“ s mašnicom je iskrcana pokraj restorana. Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu, oduševljenje je bilo neviđeno. Dok drugi dječaci u njegovim godinama sanjaju Porschee, Mercedese, BMW-e, Tihomir je sanjao Golfa dvojku, koji mu je nažalost bio nedostižan.

“Ne mogu jednostavno opisati ovaj osjećaj riječima. Dečki su mi ostvarili životni san. Jednostavno još nisam potpuno došao k sebi”, rekao je Tihomir koji živi skromno, ali pošteno i ponosno, sa svojom majkom i sestrom u zabočkom Pavlovcu u koji su se doselili iz Zlatara. S 11 godina je počeo braniti u Zlataru, a s 12 i pol nastavio je u Mladosti. Dvije je godine ova obitelj proživljava od skromnih primanja majke, a sada se zaposlila i sestra, dok Tihomir obavlja praksu .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tihomira znam od šestog razreda, od kada trenira u našem klubu. Pomalo je svojeglav, ali pošten dečko. Kao i svi znao je imati svojih mušica, ali uspio sam ga usmjeriti na dobar put. Tihomir je vrijedan , odgovoran i pošten mladić, a cilj nam je da iz našeg omladinskog pogona izlaze takvi mladići”, rekao je voditelj omladinskog pogona Mladosti, Damir Srebačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.