(VIDEO) Doček Vrsaljku i Subašiću u Nadinu, emotivni Mladen Grdović posvetio pjesmu Oliveru Dragojeviću…

Foto: Snimka zaslona

Šime Vrsaljko i Danijel Subašić, sportski hrvatski heroji nakon veličanstvenih dočeka u Zadru, prije toga Zagrebu, dočekani su u Nadinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, golman hrvatske reprezentacije, koji je odigrao nezaboravnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Danske u četvrtfinalu, kada je obranio čak tri jedanaesterca te s druge strane desni bek Vatrenih, dio su nezaboravne srebrne generacija hrvatskog nogometa, koja će ostati zlatnim slovima upisana u povijest hrvatskog sporta.

Doček Šimi u Danijelu su organizirali Mjesni odbor Nadin, Mjesni odbor Raštević te Grad Benkovac. Okupio se veliki broj navijača hrvatske reprezentacije kod  malonogometnog igrališta u Nadinu te su sportske heroje dočekali pljeskom i ovacijama, na pozornicu su im društvo pravili Mate Bulić i Mladen Grdović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevala se i igračima draga pjesma ”Nije u šoldima sve”, koju pjeva Mladen Grdović. Mikrofona se prihvatio i Šime Vrsaljko, dok je emotivni Grdović otpjevao je u čast Olivera Dragojevića pjesmu “Oprosti mi, pape”, nakon čeka je poručio kako je legendarni ”slavuj Mediterana” najveći hrvatski glazbenik s kojim se nekad znao i posvađati, ali je isto tako dodao kako je Oliver za njega uvijek bio i ostao legenda.

Foto. Fenix-magazin
Foto. Fenix-magazin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.