(VIDEO) Došle i modre legende: Na otvorenju velikog Dinamovog Fan shopa Bjelica, Dalić, ali i Ćiro Blažević

Foto: Snimka zaslona/Jutarnji list

Iza zagrebačkog Dinama je jedna sjajna sezona, kako na domaćem, tako i konačno na europskom putu, što mnoge ljubitelje nogometa u Hrvatskoj raduje budući da je Dinamo plasmanom u osminu finala Europske lige otvorio put i drugom hrvatskom predstavniku u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Modri su i prije kraja prvenstva osvojili naslov hrvatskog prvaka, a u finalu Kupa očekuje ih derbi s Rijekom, koja ove sezone ipak nije ono što je prije dvije godine bila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sjajnu sezonu porasla je i potražnja za Dinamovim rekvizitima, zbog čega je Dinamo otvorio još jedan veliki Fan shop u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba. Radi se o velikom izdanju od oko 100 kvadrata, u funkciji bi trebao biti od sutra kada će krenuti i službeno prodaja rekvizita te sportske opreme Dinama. Svi oni koji žele mogu doći sutra, 18. svibnja, u Jurišićevu ulicu od 11 sati.

Spomenimo kako su na otvorenju velikog Fan shopa bili i trener Dinama Nenad Bjelica, zajedno sa cijelim stručnim stožerom, ali i neke legende Dinama, poput Marka Mlinarića ili Jerka Leke. Došli su i aktualni hrvatski izbornik Zlatko Dalić te bivši izbornik Vatrenih Miroslav Ćiro Blažević, koji je na otvorenje Fan shopa došao bez Milorada Pupovca. Napokon su se valjda tako sreli Bjelica i Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blažević se zadržao u razgovoru sa stoperom Dinama, inače Francuzom, Kevinom Theophileom-Catherineom, kao i s Mariom Gavranovićem.

Podsjetimo, novi Dinamov Fan shop otvorili su, tako što su prerezali vrpcu, Vlatka Peras, predsjednik kluba Mirko Barišić, kao i kapetan plavih Arijan Ademi.

 Video: YouTube/Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.