Damir Mužek: ‘Oreščanin je bolje rješenje na klupi Hajduka nego Jose Mourinho’

Foto: snimka zaslona

Damir Mužek u nogometnom razgovoru objavljenom na službenoj stranici Prve HNL, između ostalog pričao je i o Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Splićanima je varijanta sa Sinišom Oreščaninom ispala bolje nego da su doveli Josea Mourinha! Portugalac se ne bi odmah snašao u dalmatinskoj neveri, Hrvat jest, i te kako, svaka mu čast, svjedočimo njegovom odličnom poslu. Hajduka od vremena Tomislava Ivića prati glas o taktici svedenoj na česte prekide, koje ponekad oplemeni kvalitetna pas-igra. Ovo Oreščaninovo djelo stvarno se može gledati. Nerijetko mi se činilo da ‘majstor s mora’ blista, da mu je igra najljepša. Onda bi se, doduše, potkrao prazan hod s neobjašnjivom indisponiranošću, kiksom i porazom”, istaknuo je.

Nahvalio je HNL.

“Toliko je napetosti do samog finiša! Bilo bi zgodnije i da Plavi nisu tako dominantni, premoćni, nedostižni. Sljedeće sezone zanimljivostima će prodonositi činjenica da i peti klub ima pozivnicu za međunarodni kup, a to je 50 posto svih sudionika. Ukoliko na dnu nitko neće zaostati kao sada Rudeš, eto dodatne draži. Samo da se poprave uvjeti, da stadioni dobiju krov. Kad je ovako loše vrijeme gledateljima je ugodnije u Vrapču nego u Maksimiru, barem ne kisnu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.