(VIDEO) Dres pored dresa Michaela Jordana: Majka Dražena Petrovića u Sloveniji i emotivni susret s Goranom Dragićem!

Foto: siol.net

Kapetan slovenske reprezentacije Goran Dragić priredio je senzaciju sa svojom reprezentacijom na EuroBasketu. Slovenija je osvojila zlato, Dragić je posve opravdano proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva. Dragić se inače rasplakao nakon što su mu novinari poslali dres koji mu je poklonila majka Dražena Petrovića, Biserka. Dragiću je Dražen bio košarkaški uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana Biserka Petrović gostovala na na slovenskoj televiziji te je tom prilikom rekla:

“Poznajem li Gorana, samo preko igre…” Naravno, misli se na Gorana Dragića. Mama Dražena Petrovića radovala se kad joj je rečeno da će Dragića sad i osobno upoznati.

“Došao je ovdje zbog vas”, rekla joj je voditeljica emisije Planet TV,  A prenosi Siol.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Dražena Goran Dragić nosi trojku…

“Hoćete me pustiti da živa dođem u Zagreb?”, iznenađeno je Biserka Petrović odgovorila kad je upoznala kapetana slovenske reprezentacije, koji svoje koševe slavi s tri uzdignuta prsta i kojem je poklonila dres pokojnog sina.

Goran Dragić joj je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala vam puno za onaj dres, to mi je bio najljepši poklon u životu. Svi znamo što je Dražen napravio za košarku…”

Razgovor u studiju između Gorana i Biserke tekao je vrlo spontano, naime, Biserka je rekla slovenskom košarkašu da nosi njegovo djelo, a on joj je odgovorio kako baš zbog toga ima trojku.

“Joj, dres. Pa gdje ćemo sa svim tim trojkama. On će ići na posebno mjesto u muzej, tamo gdje su Jordanov i Curryjev. Ići će na treće mjesto”, rekla je Biserka Petrović, nakon čega joj je Goran Dragić uzvratio: ” Drago mi je što će mi dres biti u muzeju. Hvala”, poručio je Dragić poslije sastanka s Biserkom Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara je li joj se bilo teško odvojiti od dresa svog sina, a koji je poklonila slovenskom košarkašu, Biserka Petrović je rekla:

“Goran je tu, on nosi Dražena sa sobom. Ni jednog trena mi nije bilo žao ni teško. Kad čujem mlade ljude koji se bave košarkom kako pričaju o Draženu… To mi puni baterije i daje mi snage i dokle god budem mogla, pričat ću o Draženu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.